Αναφορές

Ο Βουλευτής Νομού Λακωνίας, κ. Γρηγόρης Αποστολάκος κατέθεσε ως Αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ε. Βενιζέλο έγγραφο πολιτών και επαγγελματιών της Νεάπολης Λακωνίας για την λειτουργία του Τελωνείου της περιοχής.

Ο Βουλευτής Νομού Λακωνίας, κ. Γρηγόρης Αποστολάκος κατέθεσε ως Αναφορά προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γ. Κουτρουμάνη, έγγραφο του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Σπάρτης και Υπολοίπου Ν. Λακωνίας «Η Απέλλα» για την καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών των ιδιοκτητών ταξί Ν. Λακωνίας.

Ο Βουλευτής Νομού Λακωνίας, κ. Γρηγόρης Αποστολάκος κατέθεσε ως Αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ε. Βενιζέλο έγγραφο του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Μονεμβασίας, με το οποίο διαμαρτύρεται και εκφράζεται η αντίθεση για την επικείμενη αναστολή λειτουργίας του Τελωνείου Μονεμβασίας.

 

Ο Βουλευτής Νομού Λακωνίας, κ. Γρηγόρης Αποστολάκος κατέθεσε ως Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Α. Λοβέρδο, έγγραφο του Δήμου Ελαφονήσου για το Περιφερειακό Ιατρείου Ελαφονήσου.

Ο Βουλευτής Νομού Λακωνίας, κ. Γρηγόρης Αποστολάκος κατέθεσε ως Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Α. Λοβέρδο, έγγραφο της Τοπικής Κοινότητας Μονεμβασίας για την άμεση τοποθέτηση αγροτικού ιατρείου στο Περιφερειακό Ιατρείο Μονεμβασίας.