Επερωτήσεις

Ο Βουλευτής Ν. Λακωνίας, κ. Γρηγόρης Αποστολάκος συνυπέγραψε με συναδέλφους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Επερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κ. Σκανδαλίδη σχετική με τα προβλήματα του αγροτικού τομέα

Το πλήρες κείμενο της Επερώτησης έχει ως εξής :

Περισσότερα...

Ο Βουλευτής N. Λακωνίας, κ. Γρηγόριος Αποστολάκος, συνυπέγραψε με συναδέλφους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Επίκαιρη Επερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη σχετική με την πλημμελή προετοιμασία του Πυροσβεστικού Σώματος για την επιχειρησιακή θωράκισή του κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.

Το πλήρες κείμενο της Επίκαιρης Επερώτησης έχει ως εξής :

Περισσότερα...

Ο Βουλευτής Νομού Λακωνίας, κ. Γρηγόρης Αποστολάκος συνυπέγραψε με συναδέλφους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Επερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κ. Σκανδαλίδη σχετική με την ασφάλιση της αγροτικής παραγωγής

Το πλήρες κείμενο της Επερώτησης έχει ως εξής :

Περισσότερα...

Ο Βουλευτής Νομού Λακωνίας, κ. Γρηγόρης Αποστολάκος συνυπέγραψε με συναδέλφους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Επερώτηση προς την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Λ. Κατσέλη και την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, κ. Α. Διαμαντοπούλου για τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς του ΟΑΕΔ.

Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής :

Περισσότερα...

Ο Βουλευτής Νομού Λακωνίας, κ. Γρηγόρης Αποστολάκος συνυπέγραψε με συναδέλφους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Επίκαιρη Επερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Δ. Ρέππα σχετικά με την εξυγίανση του Ο.Σ.Ε.

Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής :

Περισσότερα...